avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neefectuat

Buna seara,poate angajatorul bugetar sa inpuna perioada in care se va efectua concediul neefectuat in anul 2019?
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 19 Martie 2020
Buna seara
Programarea CO se face de angajator cu consultarea angajatului, nu cu acordul angajatului.
Legea mentioneaza ca , angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat in 2019, pana la 01.07.2021, fara a face vreo referire si la programarea/reprogramarea acestuia.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna restant sonias sonias Buna ziua as vrea sa stiu daca mai amn 12 zile de concediu de odihna neefectuat in 2019. Il pot efectua pina in iunie 2021. 146. – (1) Concediul de odihna se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă neefectuat oanaportar oanaportar Bună seara! Va rog frumos sa îmi spuneți dacă un salariat nu a beneficiat de concediu, ce se va întâmpla? La sfârșitul adar nu a beneficiat și de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat in anul anterior alex68 alex68 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. In anul anterior (2011) nu mi-am efectuat integral concediul de odihna (de fapt, am efectuat ... (vezi toată discuția)