avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic detasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic detasare

Bună ziua, sunt educatoare titulara în învățământul de stat și detașata în interesul învățământului în învățământul privat pana la 31.08.2020. Unitatea unde sunt detașata dorește ca eu sa întru în șomaj tehnic, pentru ca are activitatea suspendata conform noilor decizii ale Guvernului. Cum ma afectează pe mine? Este posibil? Șomajul tehnic reprezinta vechime în munca si vechime în învățământ?
Cel mai recent răspuns: Valentina Radu , utilizator 15:03, 20 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unitatea la care sunteti detasata nu poate decide asa ceva , ci doar sa solicite incetarea detasarii, urmand ca angajatorul de la care ati fost detasata sa va trimita in "somaj tehnic"
Mulțumesc pentru răspuns și pentru promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată spor doctorat scoală privată CristianEnache CristianEnache Bună ziua, Am beneficiat între 2015 și 2018 de o detașare de 3 ani într-o școală privată. Aș dori să știu dacă în perioada respectivă, ... (vezi toată discuția)
Detasare darsza darsza Buna ziua, Doresc sa ma detasez anul acesta, dar Consiliul de Administratie de la scoala unde sunt titular nu ma lasa. Ce pot sa fac in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Care este statutul contr.munca daca este titular in doua scoli completeanza norma in a treia scoala,pe perioada de un an scolar? , alb_gabi alb_gabi Un cadru didactic titular in doua scoli Gr.Sc.\"Grigore Moisil\" Deva - 1/2 norma si C.T.Energetic Deva -1/2 norma, ramane fara norma de la Grigore Moisil si ... (vezi toată discuția)