avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plată spor doctorat scoală privată
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plată spor doctorat scoală privată

Bună ziua,
Am beneficiat între 2015 și 2018 de o detașare de 3 ani într-o școală privată. Aș dori să știu dacă în perioada respectivă, respectiv 2017-2018, se cuvenea plata sporului aferent titlului de doctor, având în vedere că activitatea era în domeniul respectiv. Dacă da, aș dori să știu dacă se poate revendica în vreun fel acest drept după încetarea detașării și, de asemenea, cine poartă responsabilitatea legală. M-am consultat până acum cu o serie de colegi aflați în aceeași situație care nici ei nu au avut acest spor.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 4 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul cine vi l-a platit , unitatea de la care ati fost detasata sau cea la care ati fost detasata?
Multumesc pentru raspuns. In perioada detasarii, contractul de munca se suspenda la unitatea de unde se detaseaza titularul, incheindu-se un nou contract la unitatea primitoare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CristianEnache a scris:

....In perioada detasarii, contractul de munca se suspenda la unitatea de unde se detaseaza titularul, incheindu-se un nou contract la unitatea primitoare.


1. In perioada detasarii ,c.i.m. poate fi suspendat.
Art. 52
(1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa angajatorului in urmatoarele situatii:
...
d) pe durata detasarii;
...

Suspendarea contractului individual de munca in temeiul art. 52 alin. (1) lit. d) C. mun. este facultativa pentru angajator.

2. Pe durata detasarii , nu este obligatorie incheierea unui nou contract cu unitatea la care se detaseaza salariatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Detasare salariat Iustef Iustef In conformitate cu prevederile art. 1 alin. (1), art. 42, art. 45-47 din Codul Muncii ni s-a solicitat detasarea unui salariat, pe postul de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare revisal Tatu Cris Tatu Cris Buna ziua! Care sunt pasii de urmat in cazul prelungirii unei detasari? Este obligatorie suspendarea CIM pt fiecare perioada in parte? La detalii detasare se ... (vezi toată discuția)