avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cont paypal pentru servciile oferite
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cont paypal pentru servciile oferite

Este legal sa incasez bani prin paypal pentru servciile oferite?
Sunt facturile din paypal recunoscute?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristi234 , utilizator 20:08, 2 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, e legal sa folosesti paypal :-)
Facturile din paypal nu sunt recunoscute, trebuie emise facturi care respecta legislatia din RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Vanzari prin moneybokers si paypal - inregistrarea lor in contabilitate. Haotik Haotik Deci am contract cu moneybokers, ambele conturi sunt facute cu datele firmei si pe firma. O sa va dau foarte concret exemplu cu banii care intra si cu ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer pe elance / odesk ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici ”Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)