avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. schimbare nume de fanilie dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. schimbare nume de fanilie dupa divort

Ce pot face pentru ca fosta sa numai îmi poarte numele de familie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 22 Martie 2020
dati si dvs mai multe detalii despre situatie ca nu sta nimeni sa ghiceasca.. ati fost casatoriti , ati divortat si trebuie sa revina la numele anterior sau care e treaba ?
Am divorțat și la vremea aceea am lăsat numele meu ,dar acum nu mai vreau să-l poarte,ce pot face?

gi-jane2 a scris:

dati si dvs mai multe detalii despre situatie ca nu sta nimeni sa ghiceasca.. ati fost casatoriti , ati divortat si trebuie sa revina la numele anterior sau care e treaba ?

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

gi-jane2 a scris:

ce pot face?

Sa va obisnuiti cu ideea, altceva nu aveti ce face.

Daca v-ati dat acordul la vremea aia, nu mai aveti nicio cale de a va retrage acordul sau de a o obliga sa isi schimbe numele, acuma e nume ei si nu mai are nicio legatura cu dvs.
e ca si cum va cheama pe dvs popescu ca si pe inca alti 3 vecini de-ai dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume purtat anterior alemate1974 alemate1974 Am divortat de fosta sotie acum 5 ani. Dupa divort ea a ales sa-mi pastreze numele. Avem o fetita de 8 anisori care normal imi poarta numele. Credeti ca este ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui de familie dupa divort de comun acord ContSters172748 ContSters172748 Buna seara, Pe data de 17.02.2014 am depus impreuna cu sotia, la un notar public, cerere de divort de comun acord, iar pe data de 18.03.2014 trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)
Buna seara care este procedura in cazul in care doresc ca fosta ... Cristian1972 Cristian1972 Buna seara Care este procedura in cazul ,in care doresc ,ca fosta soție să nu mai poarte numele meu și să revină la numele de fată. Vă mulțumesc (vezi toată discuția)