avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Care sunt conditiile in care nu se platesc ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Care sunt conditiile in care nu se platesc obligatiunile de stat

Buna ziua,

Am investit ceva sume mai semnificative in obligatiuni de stat. Chiar daca acestea au castig mai mic, pareau cele mai sigure la momentul respectiv.

Considerand situatia curenta de coronavirus (COVID-19) ma ingrijoreaza ca pot sa imi pierd banii.

Care sunt conditiile in care obligatiunile de stat nu se mai platesc?
Starea de urgenta este una din acestea?
Ar fi mai sigur sa imi tranfer banii intr-un cont bancar?
Ar fi mai sigur sa ii scot si sa ii tin cash?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:04, 20 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii ii veti recupera oricum.
Statul.este cel mai sigur platnic in caz de obligatiuni.

Se poate ajunge la o intarziere dar daca nu va trebuie bani acum nu trebuie sa va agitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu ceva timp am decis sa cumparam un apartament ... Ilie Valentin Ilie Valentin Buna ziua, in urma cu ceva timp am decis sa cumparam un apartament eu si cu iubita mea, am achitat o suma de bani, jumate din ea, adica 40.000€ din 76.000€ ... (vezi toată discuția)
Optiuni sector privat contra criza Denisa Suciu Denisa Suciu 1. De ce doar sectorul de stat s a sustina masurile drastice de aparare impotriva falimentului statului? Se poate cere ajutorul sectorului privat, dar cum? ... (vezi toată discuția)
Problemele unui tanar de 20. Alexander12 Alexander12 Buna ziua si vine v-am gasit pe acest forum. Am 20 de ani si sunt student. Pana aici toate bune si frumoase. Insa incerc sa imi fac ordine in ganduri si idei ... (vezi toată discuția)