avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri nedeclarate din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri nedeclarate din chirii

Buna ziua
va rog sa nu ma intelegeti gresit dar am un vecin pe care l-am ajutat anul trecut in luna07 cu o suma de bani destul de mare...ACT NOTARIAL
termenul era in dec......am ajuns sa ma rog efectiv sa-mi dea bani mei .
Acum trebuie sa umblu si sa-mi pierd timpul pe la executori si sa cheltui si bani.
Ani de zile a avut apartamentul inchiriat si stiu sigur ca nu a platit nimic la stat taxe.
ii mai pot face plangere la politie sau anaf......SINCER MA ENERVAT RAU DE TOT
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 12:20, 21 Martie 2020
da, dar ati ales prost perioada, mai asteptati sa treaca starea de urgenta sa vedem ce se mai intampla. Indiferent de ce probleme are fiecare, starea de urgenta le ingheta...vreti nu vreti, respectati asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriașul este foarte obraznic cu vecinii, dar mi-e teamă să-l scot afară pentru că nu am înregistrat contractul la anaf și nu aș vrea să ne reclame. cum pot rezolva această problemă? catalinm75 catalinm75 Buna seara! Inainte de toate, imi cer scuze daca am postat intr-un forum gresit, dar nu am stiut ce sa aleg. Sper ca adminii forumului sa ma indrume mai ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui chirias intr-un apartament luat de banca Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna ziua, locuiesc impreuna cu sotia mea + 2 copii minori (de 12 ani respectiv 5 ani) intr-un apartament pe care l-am inchiriat acesta fiind nemobilat fara ... (vezi toată discuția)
Reclamatie avocat antoniaelena antoniaelena Buna seara , unde pot reclama un avocat care , efectiv , si-a batut joc de mine cat se poate de grosolan . Nu-mi vine sa cred ca exista astfel de avocati .A ... (vezi toată discuția)