avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Munca de acasa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Munca de acasa

Data fiind situatia actuala cu acest virus, cand la majoriatea companiilor se lucreaza de acasa sunt si firme la care doar unii angajati lucreaza de acasa si altii sunt obligati sa mearga la birou (la aceeasi firma). Sunt curioasa daca este legal acest lucru, exceptand faptul ca nu este etic si moral din partea angajatorului. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2020
AnaMaria08M, utilizator

Alte discuții în legătură

Coronavirus - abuzuri la locul de munca Ahreya Ahreya Buna ziua, Voiam sa stiu daca se poate face ceva importiva unei companii care te obliga sa vii la birou pe timp de pandemie (in conditia actuala) desi se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare despre legalitatea supravegherii video, ... Haiduc00647 Haiduc00647 Buna ziua, Am o intrebare despre legalitatea supravegherii video, audio si a computerlui de munca. Se lucreaza de acasa. Camera video este de tip ... (vezi toată discuția)
Obligata sa imi dau demisia Mile30 Mile30 Buna ziua! Lucrez la o firma de sortare si in momentul de fata firma ramane fara proiecte. Ei ne dau 2 optiuni: ori sa plecam in deplasare (aceasi firma alt ... (vezi toată discuția)