avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

Bună ziua! Dacă am certificat de moștenitor ce fel de acte am nevoie să intabulez o grădină? Și cam, cât ar putea costa?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 20:58, 22 Martie 2020
Daca este vorba doar de teren, fara constructii atunci de un certificat fiscal de la primarie, titlul de proprietate si buletinele tuturor mostenitorilor. Taxa la cartea funciara pentru prima inscriere este de 120 de lei. costul intocmirii documentatiei va poate zice doar firma prestatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cadastru georgetaborcos georgetaborcos Buna ziua! Sotul meu a disparut acum 25 de ani. Am in desfasurare un proces pentru a-l declara mort. As dori sa fac inscrierea in cartea funciara,fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Terenul agricol nu este inscris in cartea funciara psilemangalia psilemangalia Dupä o succesiune terenul agricol a fost dat la o asociatie sä äl lucreze.Cät timp ai la dispozitie sä äl intabulezi si sä äl änregistrezi än Cartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune, intabulare psilemangalia psilemangalia :frantic:Succesiunea s a äncheiat:cät timp ai la dispozitie sä intabulezi imobilul si terenul än cartea funciarä sau mai bine spus ce pasi trebuie sä ... (vezi toată discuția)