avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silite in aceasata [erioada
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite in aceasata [erioada

Buna ziua ,
care este temeiul legal in baza caruia in aceasta perioada se pot suspenda executarile silite la tertul proprit , pentru persoane fizice ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:30, 23 Martie 2020
Cele ale ANAF-ului, în baza Decretului de instituire a stării de urgență și actelor subsecvente acestuia (Ordonanțe, Ordine etc.) Pentru restul executărilor silite poprirea trebuie dispusă de executorul judecătoresc, la cererea terțului poprit, în funcție de situația debitului principal (ex. concediu medical, concediu fără plată, șomaj etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare privind plata pensiei de intretinere daniel65 daniel65 Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de plata a pensiei alimentare pentru fata mea care a inplinit 18 ani si 9 luni ,dar casa de pensii a ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters108914 ContSters108914 In cazul in care executorul judecatoresc obsearva ca prin porire nu poate recupera nimic de la debitor poate sa initieze o actiune de executare silita ... (vezi toată discuția)