Buna seara ! La inceputul lunii martie am accesat ajutorul unei firme specializate in infintarea de firme. Eu am ales sa infintez un PFA, dosarul este gata,dar ONRC este inchis 30 de zile incepand din data de 16 martie,cei de la consultanta mi-au spus ca daca am nevoie de certificate constatatoare le elibereaza. Problema este urmatoarea, in stituatia in care suntem acum cu pandemia, activitatea este suspendata pt ca eu sunt fotograf la evenimente, in acest pfa nu am intentia de a angaja pe cineva, ok,acum ce acte as avea nevoie ptr a le depune la ANAF si am nevoie de casa de marcat;si ce variante sunt ptr a platii la stat cea mai mica contributie in perioada aceasta critica... sper ca m-am facut inteles, Multumesc anticipat!
Taxe srl
Silviu S
Buna ziua,
La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc?
3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit.
La suma ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.