avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Firma foto-video nunti nu-si respecta termenul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Firma foto-video nunti nu-si respecta termenul

Buna ziua! Am facut contract cu o firma foto-video pentru nunta mea iar termenul de predare a materialelor a fost depasit cu mult! Mentionez ca reprezentantul firmei nu a emis factura si tot amana predarea materialelor! Voi face plangere la opc si politie insa cum pot proceda mai departe pentru a-i da in judecata pentru recuperarea prejudiciilor? Toate discutiile au avut loc prin sms-uri.multumesc!
Cel mai recent răspuns: The1adrian , utilizator 14:52, 24 Martie 2020
La politie faceti in zadar plangere,nu este competenta pt solutionarea unei astfel de situații.Faceti o sesizare la ANPC și eventual la ANAF pt faptul că nu aveti încheiat contract,Nu au fost eliberate facturi fiscale ,bon fiscal etc.Pt proces discutati cu un av dar probabil va dura cel puțin câteva luni pana cand o sa puteti face ceva concret,în această perioadă procesele sunt suspendate.

Va Multumesc pentru raspus! O zi frumoasa!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

La politie faceti in zadar plangere,nu este competenta pt solutionarea unei astfel de situații.Faceti o sesizare la ANPC și eventual la ANAF pt faptul că nu aveti încheiat contract,Nu au fost eliberate facturi fiscale ,bon fiscal etc.Pt proces discutati cu un av dar probabil va dura cel puțin câteva luni pana cand o sa puteti face ceva concret,în această perioadă procesele sunt suspendate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, anul trecut am avut nunta in iulie. am angajat cu ... Marius Burcea Marius Burcea Buna ziua, Anul trecut am avut nunta in iulie. Am angajat cu un an inainte un fotograf din Suceava. Cu o zi inainte de eveniment m-a sunat sa imi spuna ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in noiembrie am avut nunta si am platit in avans ... Sara Sisi Sara Sisi Buna seara! In noiembrie am avut nunta si am platit in avans integral firma care se ocupa cu cabina foto, doar ca nu au mai venit. Am incercat deja pe cale ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat pentru doua activitati distincte vasilelungu vasilelungu Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuală care are ca activitate principală vanzarea de produse industriale si alimentare prin târguri și piețe, a doua ... (vezi toată discuția)