avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! In noiembrie am avut nunta si am platit in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! In noiembrie am avut nunta si am platit in avans ...

Buna seara!
In noiembrie am avut nunta si am platit in avans integral firma care se ocupa cu cabina foto, doar ca nu au mai venit. Am incercat deja pe cale amiabila sa ne recuperam banii, dar nu s-a putut. Ce as putea sa fac in continuare?
Multumesc!
Puteți sa I dați in judecata, e singura varianta..Mergeți cu actele la un av ,contract,dovada platii,capturi dupa discuții mail,sms whatsapp etc.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna ziua,

Va puteti adresa instantei de judecata, cu o actiune in vederea rezilierii contractului de prestari-servicii, avand in vedere neexecutarea culpabila a obligatiei contractuale.

In probatiune, uzati de inscrisuri, martori, interogatoriu.

Inregistrarile audio/ audio-video sunt mijloace materiale de proba , sunt acceptate daca au fost dobandite cu respectarea legii.

Solicitati daune-interese pentru prejudiciul cauzat, cheltuieli de judecata reprezentate de onorariul de avocat si taxa judiciara de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma foto-video nunti nu-si respecta termenul The1adrian The1adrian Buna ziua! Am facut contract cu o firma foto-video pentru nunta mea iar termenul de predare a materialelor a fost depasit cu mult! Mentionez ca reprezentantul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ... Emy. Emy. Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ( din partea tatălui) , se pot folosi probe audio în instanță ( discuții dintre tata și ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac pentru a strica un contract de întreținere? LOREDANA LUANA LOREDANA LUANA In anul 2017 am facut la notariat un contract de întreținerea ,fara prezenta vreunui martor. Persoana care ar fi trebuit sa se ocupe de mine ,nu numai ca nu ... (vezi toată discuția)