Va rog frumos sa ma lamuriti daca in contextul actual al starii de urgenta sunt necesare analizele periodice pentru medicina muncii si atestare profesionala.
Am pus aceasta intrebare pentru ca mi s-a solicitat sa le fac urgent pentru ca luna urmatoare imi expira avizul medical cu apt de munca.
Astept raspunsul dvs. daca se poate si cu articolul din lege care reglementeaza aceasta
Va multumesc
C. Buia
Nu exista un document oficial care sa amane efectuarea examinarii medicale in cazul expirarii fisei de aptitudine pe motiv de coronavirus.
Daca nu se efectueaza examinarea medicala, practic lucratorul lucreaza fara aviz medical. Nu cred ca angajatorul isi poate asuma un astfel de risc. Se poate invoca pandemia daca se va ajunge la amenda contraventionala pentru neefectuare examinare periodica programata, dar in cazul producerii unui eveniment nedorit este greu de anticipat hotararea organului judiciar (procuror, judecator, politist).
Bolnav cu virus c
rosuam05
Buan ziua,
Spuneti-mi va rog daca exista anumite domenii de activare a unui bolnav cu virusul C. Spre exemplu in industria alimentara, ca si tehnolog, se ... (vezi toată discuția)