avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt in concediu fara plata un an de zile, pot sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt in concediu fara plata un an de zile, pot sa lucrez in strainatate legal?

Mi s-a aprobat cererea pentru concediu fara plata pe un an de zile si am primit o oferta de a lucra in strainatate cu acte. Ce trebuie sa fac? Aici in tara trebuie sa imi dau demisia de la unitatea in care eram angajata pe perioada nelimitata si de unde am primit acceptul de concediu fara plata? Sau se poate si fara...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:46, 11 Decembrie 2009
Daca societatea din tara a acceptat concediul fara plata pentru 1 an, in aceasta perioada dvs puteti lucra in strainatate fara probleme.
Multumesc tare mult...
Nu stiti de ce acte am nevoie acolo? Ce trebuie sa duc din tara?
Multumesc...
Asta va va spune angajatorul, dar in principiu trebuie buletin / pasaport, diplome traduse, cv
Sa aveti act de identitate si acte care atesta pregatirea dvs. profesionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Documente necesare minor pentru plecarea in strainatate emilia76 emilia76 Buna ziua! Sunt divortata si am un copil de 5 ani. Custodia copilului este comuna, fara interdictii. Anul acesta doresc sa plec cu fetita din tara si as dori ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cotractul de munca - pregatire profesionala adrian.d adrian.d Buna ziua, Am si eu o problema si as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra . Sunt angajat la o firma care m-a obligat sa semnez un act aditional dupa ce am ... (vezi toată discuția)