avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contract de munca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contract de munca

In decembrie 2019, m am intors la munca din concediu crestere copil, acum primesc stimulentul de insertie de la stat, dar conducerea firmei unde lucrez pare ca vrea sa ne suspende contractele de munca(se pare ca nu se incadeeaza la somaj tehnic, nu stiu de ce), avand in vedere situatia cu COVID-19. Atunci voi pierde si salariul si stimulentul de insertie, fiind singurele venituri din familie. E legal ce face firma?! Care sunt optiunile mele?! Ce ma sfatuiti sa fac?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 24 Martie 2020
Cum vor sa va suspende c.i.m. ? Cu ce articol ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediata indemnizatie copil Andrei9208 Andrei9208 Buna ziua, M-am reintors mai devreme la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie creste copil, lucrez de o luna jumatate la o firma la care aflu ... (vezi toată discuția)
Firma si a suspendat activitate si eu trebuie da ma intorc la lucru AlexandraIvan09 AlexandraIvan09 Buna ziua! Ar trebui sa ma intorc la munca cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani,adica la 1 aprilie,problema e ca datorită covid 19 firma unde lucrez ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot obtine stimulentul de insertie? Andreea277 Andreea277 Buna ziua.Sunt insarcinata si detin o intreprindere individuala.Acum sotul meu pe baza unei procuri se ocupa de firma,practic e administrator in locul ... (vezi toată discuția)