avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Firma si a suspendat activitate si eu trebuie da ma ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Firma si a suspendat activitate si eu trebuie da ma intorc la lucru

Buna ziua! Ar trebui sa ma intorc la munca cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani,adica la 1 aprilie,problema e ca datorită covid 19 firma unde lucrez are activitatea suspendată,eu spun ca nu au cum sa ma primească inapoi avand activitatea suspendată si fiind in somaj tehnic! Cum ar trebui sa procedez? Sunt obligati sa ma primească sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, va trebui sa va suspende c.i.m. pentru a beneficia de somaj tehnic.
Si m ai pot beneficia de stimulent?

Cornel Vasile a scris:

In speta, va trebui sa va suspende c.i.m. pentru a beneficia de somaj tehnic.

Angajatorul meu sustine ca nu are cum sa ma primească inapoi daca are activitatea suspendată,eu chiar nu stiu ce sa fac,vreau sa ma intorc pentru a nu pierde stimulentul? Va rog frumos sa ma lamuriti
Cand au emis deciziile de suspendare pentru "somaj tehnic", trebuia sa va anunte si apoi sa va emita si pentru dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Valentin Marian Anca Valentin Marian Anca In decembrie 2019, m am intors la munca din concediu crestere copil, acum primesc stimulentul de insertie de la stat, dar conducerea firmei unde lucrez pare ca ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la 3 ani Raluka91 Raluka91 Bună ziua!! Pe 19 august fetita mea implineate 2 ani acum sunt in CCC.. vreau sa ma introrc la serviciu mai devreme cu 60 de zile pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca din concediu crestere copil Andreea Bianca Andreea Bianca Buna ziua! Firma la care sunt angajata isi incheie contractul la punctul de lucru si ma chemat sa mi dea un preaviz prin care ma anunta de concedierea ... (vezi toată discuția)