avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Întreprindere familiala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Întreprindere familiala

Buna seara,

Socrii mei dețin un stand într-o piață centrală, comercializand produse de curatenie (deci non alimentare). Au o întreprindere familială. Astăzi a venit Poliția Economică și a inchis standul, având în vedere măsurile luate de către guvern.
Având în vedere situația de fata, ce optiuni ai ei sa beneficieze de vreun ajutor de la stat? Exista vreo stipulare în acest sens ?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Analiza risc lylyanac lylyanac Buna ziua. Avand in vedere Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, as dori sa stiu daca intreprinderea ... (vezi toată discuția)
Piata agroalimentara lylyanac lylyanac Buna ziua, In contextul situatiei, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Parintii mei au un stand cu produse de curatenie si igiena personala ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege 145/2014 Jenu68 Jenu68 Buna seara. Avem o firma mica ce functioneaza ca S.R.L. pentru ca asa am ales in vederea posibilitatii angajarii de lucratori, emiterii de facturi si altor ... (vezi toată discuția)