Daca se va ajunge sa decedeze soldatii care servesc la apararea tarii, persoanele de sex masculin vor ajunge in armata, ca in timp.de razboi deoarece vor trebui completate efectivele armatei.
Asadar, tinerii pot.deveni oricand soldati daca nu au chef sa stea in casa si vor expune armata la contaminare.
Stati in casa ca sa nu ajungeti in linia I pe frontul cu coronavirusul.
De la varsta de 18 ani sunteti perfect combatanti.
Daca aveti chef sa stati pe strada si sa fiti incazarmati fara persoane de sex feminin in apropiere, puteti sa faceti ce vreti.
In cazarma nu stau impreuna decat cei de acelasi sex...
Asa.cum.exista riscul sa.moara medicii tot la fel pot muri si cei din armata daca ii expuneti aiurea la contaminare.
Pe timp de stare de urgenta se poate dispune prin acte normative derogatorii sa efectuati stagiul militar in mod obligatoriu.
Nu cred ca ati fi incantati.
Este o veritabila izolare combinata cu carantina din care fug cei veniti din strainatate pentru ca se simt ca la inchisoare si nu le.place.
Ca soldati, daca veti fugi, poate exista riscul ca sa fiti impuscati.Depinde de cum va evalua edictarea actelelor normative in viitor...
De voi depinde...evolutia viitoare...
Asa o fi legea, maître, ca o stii, dar realitatea e alta! Daca va fi nevoie, sa mearga sa puna pieptul la hotare a lui nascase, a lui mos dragulin s.a.m.d. Ei sunt motivati, au ce apara! Noi, ăștialalți, de ce sa murim, doar ca sa beneficieze altii de salarii si pensii nesimtite?! La mine in oras nu vezi picior de politist sau de jandarm pe strazi. Nu-s prosti, nu-si risca salariul si mai apoi pensia, stiu ca in fata virusului nu merge cu gaz sau cu tonfa... Dar fii pulenilor ar fi numai buni de linia-ntai! Asa ni se tot repeta, ca suntem in razboi cu un inamic invizibil. P.S. Baietii mei sunt in Canada, sa le trimita acolo ordinul!