avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Coronavirus plata chirie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Coronavirus plata chirie

Am lucrat intr un alt oras decat cel in care locuiesc, chiria unde stăteam fiind suportată de angajator, în momentul de față datorită situației mi s a suspendat contractul de muncă și beneficiez de șomajul tehnic care nu acoperă nici macar plata lunara a chiriei...ce se poate face in aceasta situatie daca proprietarul nu intelege situația si el își vrea în continuare banii aferenti chiriei...pot fi dat afară? Cum as putea sa mi mut in orasul meu bunurile personale tinand cont de starea de urgență? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic invatamant privat 77andreea 77andreea Pentru o gradinita care si-a suspendat activitatea si vrea sa \"apeleze\" la somaj tehnic, dar nu are resurse financiare, (parintii nu mai platesc taxa in ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - cea mai buna alegere ContSters264598 ContSters264598 Am o firma care are sediu social (= proprietate personala a actionarului unic) in orasul A si care detine un imobil in orasul B. As dori sa vand ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni in cazul deterioriarii apartamentului inchiriat andreeaf2002 andreeaf2002 Buna! O intrebare pentru cunoscatori: daca nu am contract inregistrat la ANAF cu proprietara in apartamentul careia stau in chirie poate sa imi faca ceva daca ... (vezi toată discuția)