Buna ziua, numele meu este Aura, am un copil de 6 ani si in aceasta perioada sunt nevoita sa stau cu copilul acasa in baza legii 19/2020. In urma modificarilor aduse conform HG 217/2020, spune ca hotararea stabileste ca zile libere pentru unul dintre parinti pana la incetarea starii de urgenta, cu exceptia zilelor lucratoare din perioada vacantelor scolare. Sa inteleg ca in vacanta din aprilie trebuie sa ma duc la servici? Cum se procedeaza. Va multumesc anticipat pentru raspums
Buna,sunt in aceeasi situatie si mai sunt si alte mamici la fel.Daca nu se aduc modificari intre timp ,eu va trebui sa cer concediu de odihna sau fara plata,ceea ce nu m-i se pare DELOC corect! Dar ce este corect mai nou?! Ce stiu, e ca nu ii vom lasa singuri!!!Din pacate, cu bunicii nu-i putem lasa deoarece au probleme de sanatate,sotul merge la lucru si nu vrem sa-i expunem.
Din pacate si parintii mei sunt peste 65 ani, sunt la 100 km de mine, sotul lucreaza si nu stiu cum sa fac. Sigur imi voi lua concediu de odihna, dar ma gandesc cu groaza la discutiile care vor fi la servici. Multumesc