avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Liber parinti conform legii 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Liber parinti conform legii 19/2020

Buna ziua, numele meu este Aura, am un copil de 6 ani si in aceasta perioada sunt nevoita sa stau cu copilul acasa in baza legii 19/2020. In urma modificarilor aduse conform HG 217/2020, spune ca hotararea stabileste ca zile libere pentru unul dintre parinti pana la incetarea starii de urgenta, cu exceptia zilelor lucratoare din perioada vacantelor scolare. Sa inteleg ca in vacanta din aprilie trebuie sa ma duc la servici? Cum se procedeaza. Va multumesc anticipat pentru raspums
Cel mai recent răspuns: Aura1982 , utilizator 08:55, 26 Martie 2020
Buna,sunt in aceeasi situatie si mai sunt si alte mamici la fel.Daca nu se aduc modificari intre timp ,eu va trebui sa cer concediu de odihna sau fara plata,ceea ce nu m-i se pare DELOC corect! Dar ce este corect mai nou?! Ce stiu, e ca nu ii vom lasa singuri!!!Din pacate, cu bunicii nu-i putem lasa deoarece au probleme de sanatate,sotul merge la lucru si nu vrem sa-i expunem.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
Izab., utilizator
Din pacate si parintii mei sunt peste 65 ani, sunt la 100 km de mine, sotul lucreaza si nu stiu cum sa fac. Sigur imi voi lua concediu de odihna, dar ma gandesc cu groaza la discutiile care vor fi la servici. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta paste în situație de urgenta SomogyiMadalina SomogyiMadalina Bună ziua, pe perioada vacantei de Paște, în aceasta situație de urgenta, părintele mai poate sta acasă cu 75%?Va multumesc (vezi toată discuția)
Zile libere pentru părinți in perioada vacanței de paste andreeadinuboruz andreeadinuboruz Va rog sa mi spuneti daca in perioada vacanței de paște mai este valabilă ordonanța cu zilele libere pentru părinți?Eu am fost anunțată de la servici ... (vezi toată discuția)
Plata ingrijire copil 75% americanux americanux Buna ziua, pe toata aceasta perioada de criza (situatie de urgenta) nu este valabila legea 19/2020? Adica concret mi s-a spus de catre angajator ca aceasta nu ... (vezi toată discuția)