avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice - corectare erori aritmetice oferta ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice - corectare erori aritmetice oferta participant licitatie

Buna ziua,

Comisia de evaluare solicita corectarea erorilor aritmetice aparute datorita faptului ca la conversia in euro,DOCLIB lucreaza cu 4 zecimale,iar prin rotunjirea la 2 zecimale apar mici diferente fata de total;daca se prezinta formularul de oferta modificat ,ofertantul in cauza este descalificat sau nu.
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 17:13, 11 Decembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Va readuc aminte art.79 si art.80 din HG 925/2006 ,modificata si completata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-corectare oferta financiara 00Monica42 00Monica42 In cadrul unei cerei de oferte pentru achizitia unui produs s-a prezentat un operator economic care mi-a facut o oferta financiara,astfel: - pretul unitar pe ... (vezi toată discuția)
Am doua oferte cu greseli aritmetice, ce fac? ir7arte ir7arte Am doua oferte cu greseli aritmetice, dupa ce le-am corectat cu acordul ofertantilor se schimba clasamentul si castiga cel de pe locul 3 iar cel de pe unu ... (vezi toată discuția)
Modificare clasament ibitza78 ibitza78 In cazul in care se constata ca o oferta financiara contine erori aritmetice, se poate modifica oferta chiar daca se modifica si clasamentul ... (vezi toată discuția)