avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... zile libere acordate părinților pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

zile libere acordate părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ

Salut,

Sotia unui coleg de munca beneficiaza de zile libere acordate părinților pentru supravegherea copiilor , în situația închiderii temporare a unităților de învățământ pana la data de 16.04.2020. Sotul, angajatul nostru , de maine lucreaza in regim de telemunca pana la data de 16.04.2020.In acest caz este afectat concediul sotiei?nu mai indeplineste conditiile de baza de acordare a acestei facilitati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz nu este afectat concediul sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 și decretul 195/2020 Florentina N Florentina N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta si am nevoie de o opinie juridica obiectiva.... Conform celor inscrise la art. 1 alin. (2) din Legea 19/2020, ... (vezi toată discuția)
Compensatie legea 19/2020 gabi_faurar gabi_faurar Daca eu sunt cadru militar, iar sotul meu inginer de telecomunicatii la o firma privata si lucreaza de acasa de la instituirea starii de urgenta, eu pot ... (vezi toată discuția)
Hotărârea nr. 217/2020 FlorinKM FlorinKM Bună ziua. Soția mea de afla acasă conform Hotărârii nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere ... (vezi toată discuția)