avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legalizare hotărâre
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legalizare hotărâre

Exista vreun termen de a legaliza hotărârea de cand a devenit definitiva? Cu nebuneala asta de restricție de a circula
Nu exista nici un termen și nu va obliga nimeni sa o legalizati.In functie de obiectul procesului daca o sa doriti punerea în executare o puteti legaliza.Teoretic se poate legaliza și trimițând cererea însoțită de taxa timbru,copie sentința prin posta la instanta care a pronuntat -o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Unde si cui ma adresez ca o hotarare sa fie definitiva? Mi-a fost comunicata, astept 15 zile sa treaca termenul de apel si devine definitiva prin neapelare si ... (vezi toată discuția)