avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura

Buna ziua cum trebuie sa procedez ? Cu cava zile in urma am luat legătura prim mail cu o firma de avocatura pt o problema urbanistica a unui ap . Am schimbat câteva mailuri dar nu am reușit sa facem nimic , ni sa găsit nici o soluție . Azi am primit pe mail o factura in valoare de 1800 lei ? Mi se pare exagerat doar pt câteva mailuri . Trebuie sa plătesc aceasta factura ?
Cel mai recent răspuns: Dobre Alin , utilizator 20:08, 26 Martie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Factura se emite în temeiul contractului avocațial!
L-ați încheiat și l-ați semnat?
În caz contrar n-are niciun temei factura!
Nu am semnat nici un contract dar ei au o copie de pe act identitate . Pot vafe ceva ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul avocațial este titlu executoriu dar dacă nu l-ați semnat, n-au ce să pună în executare!
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestatii avocatiale nefacturate? antofel antofel Un cabinet individual de avocat, platitor de TVA, incheie cu un client un contract de asistenta juridica pentru asistenta si reprezentare in dosar X de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu leasingul midnightk midnightk Buna ziua! In urma cu 3 ani am incheiat un contract de leasing pentru un automobil. Din cauza situaiei financiare ce s-a degradat constant, am fost nevoit ca ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura contract and2home and2home sunt angajata la o societate si patronul firmei nu a mai vrut sa plateasca unor furnizori facturile scadente; nu a vrut sa semneze vreun contract cu acestia; ... (vezi toată discuția)