avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu leasingul
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu leasingul

Buna ziua! In urma cu 3 ani am incheiat un contract de leasing pentru un automobil. Din cauza situaiei financiare ce s-a degradat constant, am fost nevoit ca in anul 2010, luna august, sa returnez masina prin intermediul unei firme de recuperari. Toate bune si frumoase, pana cand m-am trezit cu poprire pe toate conturile si executare judecatoreasca fara nici o instiintare. Conform contractului, ce avea titlu executoriu, erau in masura sa faca asta. Am achitat tot ce era trecut in sentinta executorului judecatoresc, iar acum ma trezesc din nopu facturat de catre firma de leasing. Nu primesc facturi acasa, ci doar pe mail. Executorul judecatoresc a spus ca este imposibil sa mai fiu facturat, prin suma platita catre el se stinge datoria mea catre firma de leasing, nemaiavand temei legal pentru a ma factura. Ce e de facut in cazul acesta? Am incercat sa sun, sunt pasat de la un birou la altul si nu se intampla nimic. Am trimis mailuri, nu imi raspunde nimeni. Trebuie sa ma adresez unui avocat, sau Protectiei consumatorilor? Mentionez ca masina era platita in proportie de 75%. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Executare silita de la leasing cil cil Am returnat masina firmei de leasing si dansii mi`au trimis o factura de 6000 RON la o datorie de 2100 RON, reprezentand restante la rate , factura cu care nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu leasing sandyel sandyel buna ziua ,in 2008 am achizitionat um matiz in leasing (ca pers fizica)in 2010 am inceput sa raman restant lunile ,februarie, martie,aprilie neavand de unde sa ... (vezi toată discuția)
"leasing-ul ma bantuie inca" sandyel sandyel Salutare,am luat un matiz in leasing in 2008 in 2010 am ramas dator si am returnat o de bunavoie ,ramanand in sarcina mea sa platesc ratele restante asigurarea ... (vezi toată discuția)