avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deplasare 30Km saptamana aceasta sambata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deplasare 30Km saptamana aceasta sambata

Buna,

Saptamana aceasta sambata ar trebui sa ma deplasez cu masina pentru 30 de km pentru a-l aduce pe tatal meu acasa. El este la casa de la tara si urma sa se intoarca saptamana trecuta dar i-au intervenit ceva probleme.
Tatal meu are 67 de ani, are posibilitatea sa vina cu autobuzul dar consider ca este un risc prea mare.

Voi completa Declaratia pe propria raspunde si voi motiva deplasarea dar vreau sa ma asigur in plus ca nu voi avea probleme cu politia pentru ca sigur voi da de cineva pe traseu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Flor1an , utilizator 10:31, 26 Martie 2020
Buna ziua,
Nu avem de unde stii noi cum vor reactiona politistii ce o sa-i intalniti pe traseu.
Completati declaratia, stabiliti care este urgenta si apoi o prezentati politistilor, la un eventual control.
Completati adeverinta pentru circulat justificand motivul deplasarii deplasare pentru asigurarea asistenței pentru persoane în varstă, vulnerabile
[ link extern ]
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)
Contestație proces-verbal Petru2001 Petru2001 În data de 13 aprilie am fost oprit pe stradă de un polițist care mi-a cerut declarația pe proprie răspundere. A considerat că nu este valabilă, ... (vezi toată discuția)
Viteza deplasare Neculce Neculce In data de 27 12 2010 conducand un autocar am fost oprit de un echipaj al pol rutiere deoarece am depasit viteza de deplasare cu 31 km/h fiind inregistrat de ... (vezi toată discuția)