avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate FAMILIILE SOFERILOR DE TIR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

FAMILIILE SOFERILOR DE TIR

Buna ziua , soferii de tir ce nu au simptone,( care vin din afara, inclusiv zone galbene, rosii) si nu sunt trimisi in izolatie, vin acasa doar pt o baie, o masa calda , isi iau schimburi si mancare , apoi pleaca in cursa ; familile lor ce fac ( copii fiind acasa, sotiile care muncesc) intra in izolare, tot la doua saptamani, neavand simptome??? Sau nici nu poate fi vorba de izolare, vazand ca pentru transportul de marfa s-au creeat culoare "verzi" pentru a asigura necesarul in toata tara. Cu familiile cum ramane?
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
magika2002, utilizator

Alte discuții în legătură

Sot si tata foarte violent Mario12mxl Mario12mxl O sa vorbesc despre un caz dintr-o familie apropiata mie: [b]Tatal[/b] e un barbat exagerat de violent, sofer de tir, are in jur la 50 de ani, de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata cu mine in ea... bbyRo bbyRo Buna dimineata, Azi-noapte,intre orele 23:30-00:00,am avut o problema tehnica care m-a obligat sa opresc masina in parcarea unui supermarket din Timisoara,pe ... (vezi toată discuția)