avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... LIBERE PENTRU PARINTI
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

LIBERE PENTRU PARINTI

Buna ziua,
Aceste libere se pot lua fractionat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: HERLICSKA , utilizator 14:56, 26 Martie 2020
liberele se acorda doar pentru unul dintre parinti, si doar in cazul in care scoala a fost inchisa. Liberele nu se acorda in perioada in care este vacanta scolara.
Cred ca se poate acorda si fractionat, in functie de angajator, insa doar pe perioada cat scoala este inchisa ( in cazul de fata coronavirus)
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua copiii mei sunt la o gradinita privata si dupa cum ... mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Copiii mei sunt la o gradinita privata si dupa cum stiti s-au inchis si acestea. Sunt mama singura, m-am intors la serviciu din concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Oug 147 mmarianne mmarianne Buna ziua Avand in vedere OUG 147 /2020, se acorda zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor pana la 12 ani in situatia in care copilul desfasoara ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)