avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare intre localitato
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare intre localitato

Buna ziua,
Am vandut o casa la tara si trebiue sa eliberez din ea.
Transportul se v a face intre doua localitati.
Pot sa transport cu masina ce am in situatia de urgenta data?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marinela.olari , utilizator 15:05, 2 Aprilie 2020
Buna ziua
Normal ca DA dar va trebui sa aveti actele necesare care sa insoteasca transportul
Multumesc.
Va rog mult sa mi spuneti ce trec pe declaratie?
Trebiue sa fie insotita de contractul de vanzare?
Multumesc.
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
Va rog sa mi spuneti ce trec pe declaratie si daca trebiue prezentat contractul de vanzare.
Multumesc mult

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua
Normal ca DA dar va trebui sa aveti actele necesare care sa insoteasca transportul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la politie Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti si mie daca nu ma prezint la Politie sa dau o declaratie mi se poate intamlpa ceva?Mentionez ca am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara petreanicoleta7 petreanicoleta7 buna ziua numele meu este petrea nicoleta mama a 5 copii!Am si eu o intrebare.Mi sa taiat alocatia(complementara)deoarece am avut o masina din anul 2006 pe ... (vezi toată discuția)