avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Imi.pot lua concediu de odihna (20 zile) acum in aceasta perioada si in cazul in care gradinitele nu incep pe data de 23 aprilie imi pot baga atunci dosarul la angajator pt cei 75% pt a sta acasa cu copilul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 27 Martie 2020
Da, puteti solicita acordarea CO.
Si dupa mi se mai acorda zilele libere pt a sta cu copilul acasa.?Mentionez ca ne suspenda activitatea si nu stie ce sa faca cu noi.vrea sa ne de.a in fara plata.am citit ca daca iti iei CO nu mai poti beneficia imediat de cei 75% pt a sta acasa cu copilul si nici nu stim cu exactitate daca gradinita incepe pe 23 aprilie.
Dupa terminarea perioadei de CO, puteti beneficia de Legea 19/2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu impus - ordonanta de urgenta 2020 Cristina Elena Mihai Cristina Elena Mihai Buna ziua,am si eu o intrebare,Datorită stării de urgenta impuse de Guvern am decis să stau acasa cu copilul minor, fiind plătită cu cei 75%.Din cate am ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru a sta cu copilul claut_78 claut_78 buna ziua! trebuie sa imi iau concediu de odihna si de abia dupa pot solicita 75% din sal pentru a sta cu copilul? ..cum este corect? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu special 2020 anaghincioiu anaghincioiu Buna ziua! Conform Legii nr.19/2020 cu privire la acordarea zilelor libere pentru ingrijire copil, perioada de acordare este doar pana la 03.04? 03-21.04 este ... (vezi toată discuția)