avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua, sunt in proces de divort cu sotul, Eu l am imprumutat pe sotul meu inainte de divort cu o suma de bani care a fost de pe cardul de cumparaturi, bani pe care acum nu vrea sa mi-i înapoieze sa- i returnez la loc pana nu- i dau semnatura ca la partaj sa nu impartim autoturismele avind 2, ceea ce mie mi se pare a fi santaj. Ce pot sa fac in acest context?

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj SofianZanfir SofianZanfir Buna ziua, Din pacate trebuie sa trec printr-un proces de divort cu partaj al bunurilor comune dobandite in timpul casniciei, principala mea problema ... (vezi toată discuția)
Impreuna cu fostul sot am facut in imprumut nevoi personale la banca si am ramas doua luni in urma cu plata ratei gabrela37 gabrela37 am divortat la sfarsitul lunii martie ac si cu cinci ani in urma am facut un imprumut nevoi personale la banca pe numele meu ca imprumutat si al sotului ca si ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)