avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita

Bună ziua
Având în vedere situația actuala cum tb sa procedez atunci când fostul soț trebuie sa ia fetele la el. Între locuință lui și a mea sunt 50 km. Eu as vrea sa nu trimit fetele nicăieri, nici măcar la tatăl lor atâta timp cât s-a zis f clar sa nu părăsim locuințe.
Va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui sa procedez.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elisa emilia , utilizator 16:22, 27 Martie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedati cum.a zis guvernul.
Mulțumesc frumos pt răspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În perioada aceasta nu o sa va acuze nimeni ca nu lăsați fetele sa iasă din casa. Organizați videoconferințe, le lăsați mai mult în vacante ca să supliniti aceasta lipsa a tatălui în aceasta perioada însă mai importanta e sănătatea copiilor.
Anunțați tatăl din timp și propuneți alternative.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Din păcate nu pot lua legătura cu fostul soț deoarece refuza orice varianta de comunicare cu mine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii dați sms și mail și gata, nu trebuie sa va răspundă ci doar sa aveți dovada ca ati încercat sa comunicați cu el și ca a-ți încurajat relația părinte-copil într-o situație atât de grea. O faceți pentru copii dumneavoastră.
Poate va intelege.

Alte discuții în legătură

Nesemnarea unei procuri suciu ana  livia suciu ana livia Buna ziua . Sunt divortata si am doua fetite iar custodia este comuna cu fostul sot..Asi dori sa plec in vacanta cu fetele instrainatate dar am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa domiciliu copil minor User112233 User112233 Buna seara, Sunt divortata de fostul sot, custodia e comuna, domiciliul copilului e la mine. Am vandut apartamentul in care stau si ma mut la o alta adresa ... (vezi toată discuția)