avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot primi o dovada cata vreme permisul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot primi o dovada cata vreme permisul de conducere imi este retinut?

Permisul de conducere mi-a fost retinut in urma cu 5 luni pt conducerea sub influenta alcoolului. Dosarul este in acelasi stadiu ca si acum 5 luni. As putea sa obtin macar o dovada cata vreme se desfasoara cercetarea penala?
Cel mai recent răspuns: Aloysia , Avocat 13:07, 11 Decembrie 2009
Ar trebui sa faceti cerere la Comandant. Daca sunteti din Bucuresti, mergeti la Udriste corpul D cladirea veche, intrati in adudienta la comandant si depuneti o cerere motivata. Aceasta va fi inregistrata si veti primi un bon de ridicare a solutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat dupa nup tontonel tontonel Buna ziua, In urma unui accident rutier mi s-a retinut permisul de conducere. Am primit astazi prin posta rezolutia de NUP de la Parchet. Pana acum am ... (vezi toată discuția)
Permis conducere cristiandinu cristiandinu :sorry: am avut permisul retinu 90 de zile pentru conducere sub influenta alcoolului. am fost dus la i.m.l. am dar doua probe de sange ,prima cu concentratia ... (vezi toată discuția)
Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)