Buna seara am si eu o nelamurire: a venit timpul sa ma intorc la munca dupa 1 an si 10 luni, as dori sa beneficiez de suplimentul de insertie insa patronul unde trebuia sa ma intorc nu ma mai primeste ,, ca nu are cum"! Nu as vrea sa fac scandal sau rau ci pur si simplu as vrea sa ii propun sa ma bage macar in somaj tehnic daca nu ma poate primi inapoi. Intrebarea este daca mai pot beneficia de acest stimulent in cazul meu?
Din punctul meu de vedere aveti posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia de crestere pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Dupa aceasta data in functie de decizia guvernului ati putea beneficia de acordarea indemnizatiei pentru inca o perioada de 90 zile dupa incetarea starii de urgenta, cu conditiile:
- starea de urgenta sa fie extinsa si dupa data de 16.04.2020;
- data de implinire a varstei de 2 ani sa aiba loc in perioada starii de urgenta;
- sa obtineti de la angajator o dovada ca si a suspendata activitatea motivul fiind pandemia.
Stimulent inserție
Yo_ony
Pentru a beneficia de stimulentul de inserție este suficient daca mă întorc cu 60 zile înainte ca, copilul să împlinească 2 ani, sau trebuie cu 90 zile ... (vezi toată discuția)