avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent

Dc am cartea de munca la 2 ore mai beneficiez de stimulent?Acum cu starea de urgență!
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
Adina Negruta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:23, 12 Aprilie 2020
Orice salariat, indiferent daca este angajat cu norma intreaga sau cu fractie de norma, poate beneficia de somaj tehnic, conform legii. Banii ii primeste de la angajator iar acesta de la stat pe perioada starii de urgenta.

Deci, un salariat aflat in somaj tehnic nu primeste nimic in plus daca este sau nu stare de urgenta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de stimulentul de insertie, intrucat OUG nr. 111/2010 prevede faptul ca, conditia necesara pentru obtinerea stimulentului de insertie este obtinerea de venituri supuse impozitului pe venit , indiferent de durata timpului de munca mentionata in contractul individual de munca ( norma intreaga/timp partial).
Nu m-am gandit la stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie. gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna seara. O mamica care primeste stimulent de insertie si care intra in somaj tehnic deoarece activitatea pe care o presteaza a trebuit oprita conform ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie simonaroxana80 simonaroxana80 una ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti in cateva chestiuni: Am intrat in concediu de crestere copil incepand cu data de 4 februarie 2015 pe o perioada de 1 ... (vezi toată discuția)