avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie.

Buna seara.
O mamica care primeste stimulent de insertie si care intra in somaj tehnic deoarece activitatea pe care o presteaza a trebuit oprita conform starii de urgente ( lucreaza in domeniul cosmeticii), pierde acest stimulent?
Poate cineva imi poate raspunde in aceasta seara.
Multumesc.

Sarbatori cu bucurii si multa sanatate sa avem.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 4 Iunie 2020
Nu pierde stimulentul de insertie.
Multumesc mult.
Buna seara daca am contract de munca pe o ora beneficiez de stimulentul de inserție?

Cornel Vasile a scris:

Nu pierde stimulentul de insertie.

Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial.
Prin urmare, in situatia in care veti avea un contract part-time beneficiati de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Adina Negruta Adina Negruta Dc am cartea de munca la 2 ore mai beneficiez de stimulent?Acum cu starea de urgență! (vezi toată discuția)
Stimulent insertie se acorda si ptr c.i.m de 4 ore? Roxanapavel1984 Roxanapavel1984 Buna seara,vreau sa imi schimb locul de munca,am 1 luna de cand am reinceput la vechiul loc de munca (am inceput inainte cu 60 zile inainte de a implini varsta ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cmc25ro cmc25ro Buna ziua, Daca reiau activitatea cu 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani, cu un contract de munca de 1 ora/zi, pot primi stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)