avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am o nelamurire mare in legatura cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am o nelamurire mare in legatura cu stimulentul de ...

Buna ziua! Am o nelamurire mare in legatura cu stimulentul de insertie si concediul de crestere copil. Fata mea face pe 31 Mai, 2ani si as vrea sa ma intorc la munca pentru a primii stimulentul de insertie. Insa, daca sotul vrea sa intre si el in concediu de crestere copil, eu mai beneficiez de insertie?(sa stea inconcediu pana pe 31mai) Iar el, daca va putea lua concediu, isi poate lua o luna sau doua pana la implinirea varstei de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 6 Februarie 2025
Beneficiati , dar dupa ce termina sotul perioada de CCC.

Isi poate lua o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie 2016 smileylory smileylory Buna. Daca fiica mea implineste 2 ani in decembrie 2016, iar sotul nu isi va lua ultima luna \"concediul tatalui\", pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie sara-alina sara-alina Buna seara.Fetita mea implineste 2ani pe 02.08.2015,am ales sa stau 2ani CCC, as vrea sa ma intorc la munca mai devreme,si as vrea sa stiu daca se mai acorda ... (vezi toată discuția)