avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere din CCC

Buna seara, luna viitoare trebuie sa ma intorc la munca din CCC, cu doua luni inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulent. Din pacate in situatia data cu cresele inchise nu am cu cine sa las copilul. Intrebarea mea este, poate angajatorul sa ma angajeze si sa intru direct in concediu cu 75% pentru a nu pierde stimulentul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 27 Martie 2020
Da, se poate face asa ceva de catre angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie critica chirea chirea buna seara , am si eu nevoie de cateva lamuriri pentru a lua o decizie ,pe perioada ce ma asteapta... mai am o luna pana voi naste iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 1 luna pt tata Isabelle21 Isabelle21 Buna ziua, Am nascut pe 28 mai 2012 si sunt in CCC 1 an. Sotul nu doreste sa isi ia concediu pentru o luna si nici eu nu vreau sa ma intorc la munca inainte ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului de crestere copil pentru tatal copilului bygserv bygserv Buna ziua. Vin in atentia dumneavoastra cu o problema putin mai aparte. Sotia mea trebuie sa nasca peste 2 luni dar nu lucreaza cu contract de munca, in ... (vezi toată discuția)