avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

Lucrez la un spital de infecțioase. Îmi pot da demisia fără preaviz pe motive de sănătate (am astm bronsic, rinita alergică, alergie la praf, polen, dezinfectante cu acte doveditoare). Menționez că lucrez ca infirmiera. Și dacă mă afectează această demisie. Este în perioada cu, coronavirus.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 27 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu va interzice sa demisionati ... Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Constantinmarisac Constantinmarisac Vreau să demisionez din spital secția infecțioase având funcție de infirmier, din motive de sănătate, în timpul stării de urgenta. (vezi toată discuția)
Care este cadrul legislativ actual pe care ma pot baza pentru a-mi intemeia demisia dintr-o functie medicala, de stat, in contextul actual de pandemie si stare de urgenta? catalinks catalinks Buna ziua, Ma numesc Catalina, am 61 de ani si lucrez ca infirmiera, in cadrul unui spital judetean de urgenta, din Romania. Avand in vedere contextul ... (vezi toată discuția)
Demisie din sanatate adrenaline96 adrenaline96 Buna ziua, Lucrez in domeniul sanatatii si as dori sa imi dau demisia... Avand in vedere situatia cu coronavirus, credeti ca exista vreun impediment? Vreo ... (vezi toată discuția)