avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Demisie din sanatate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Demisie din sanatate

Buna ziua,

Lucrez in domeniul sanatatii si as dori sa imi dau demisia... Avand in vedere situatia cu coronavirus, credeti ca exista vreun impediment? Vreo interdictie sau vreo restrictie?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 28 Martie 2020
Legea nu va interzice sa demisionati ... Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia Constantinmarisac Constantinmarisac Lucrez la un spital de infecțioase. Îmi pot da demisia fără preaviz pe motive de sănătate (am astm bronsic, rinita alergică, alergie la praf, polen, ... (vezi toată discuția)
Demisie cadru medical Anonim@Irina Anonim@Irina Buna ziua! Sunt cadru medical si as dori sa-mi dau demisia insa nu stiu care sunt sanctiunile disciplinare care se vor aplica. Am inteles ca nu este legal sa ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul legislativ actual pe care ma pot baza pentru a-mi intemeia demisia dintr-o functie medicala, de stat, in contextul actual de pandemie si stare de urgenta? catalinks catalinks Buna ziua, Ma numesc Catalina, am 61 de ani si lucrez ca infirmiera, in cadrul unui spital judetean de urgenta, din Romania. Avand in vedere contextul ... (vezi toată discuția)