avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cadru medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cadru medical

Buna ziua! Sunt cadru medical si as dori sa-mi dau demisia insa nu stiu care sunt sanctiunile disciplinare care se vor aplica. Am inteles ca nu este legal sa demisionez in starea de urgenta. Este adevarat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 27 Martie 2020
Legea nu va interzice sa demisionati ... Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns. Intreb deoarece am o colega care a incercat sa-si depuna demisia si i s-a spus ca i se accepta doar cu sanctiune disciplinara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce i s-a spus este total eronat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie interzisa panzarumitica panzarumitica Poate un angajator sa impuna unui angajat sa nu demisioneze si sa-l oblige la plata unor penalitati de trei ori mai mare decat salarul doar pentru simplu fapt ... (vezi toată discuția)
Demisie din somaj tehnic gheorghisan gheorghisan Buna ziua. Pot sa-mi dau demisia din somaj tehnic si să mă angajez altundeva? Sunt in șomaj tehnic dar contractul este p 2 ore si suma primita este infirma. ... (vezi toată discuția)
Concediere din cauza ca refuz sa lucrez singura noaptea? myhapui myhapui Buna ziua,luna viitoare urmeaza sa ma intorc la serviciu din concediu de crestere copil.Lucrez la o statie peco unde se lucreaza si noaptea,pe tura de noapte ... (vezi toată discuția)