avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie din somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie din somaj tehnic

Buna ziua. Pot sa-mi dau demisia din somaj tehnic si să mă angajez altundeva? Sunt in șomaj tehnic dar contractul este p 2 ore si suma primita este infirma. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gheorghisan , utilizator 09:22, 31 Martie 2020
Legea nu va interzice sa demisionati ... Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Angajatoru a spus că atâta timp cât sunt in somaj tehnic nu.pot demisiona, decat dupa c se termina somaj tehnic. (Starea de urgenta) Pot sa fac o cerere si sa renunt la acest somaj? Multumesc pt atentia acordata
Daca v-ar spune si baza legala a afirmatiei sale .. mai ca l-as crede !!

Renuntarea la somaj tehnic nu o puteti face dvs ...
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
O face Angajatoru ?
Da, poate face prin rechemarea dvs la serviciu.

Alte discuții în legătură

Demisie cadru medical Anonim@Irina Anonim@Irina Buna ziua! Sunt cadru medical si as dori sa-mi dau demisia insa nu stiu care sunt sanctiunile disciplinare care se vor aplica. Am inteles ca nu este legal sa ... (vezi toată discuția)
Demisie din sanatate adrenaline96 adrenaline96 Buna ziua, Lucrez in domeniul sanatatii si as dori sa imi dau demisia... Avand in vedere situatia cu coronavirus, credeti ca exista vreun impediment? Vreo ... (vezi toată discuția)
Demisia Constantinmarisac Constantinmarisac Lucrez la un spital de infecțioase. Îmi pot da demisia fără preaviz pe motive de sănătate (am astm bronsic, rinita alergică, alergie la praf, polen, ... (vezi toată discuția)