avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie incepand cu ziua urmatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie incepand cu ziua urmatoare

Buna ziua,sotia mea lucreaza ca si contabil la o firma privata in centrul Bucurestiului si desi e posibil sa lucreze de acasa,sefa nu este de acord.In conditiile de acum,Covid 19 ce repercusiuni poate avea cererea de demisie si din ziua urmatoare sa nu se mai duca?Mentionez ca mai are 3 ani pana la pensie si nu o afecteaza desfacerea contractului cu litera x.Poate fi data in judecata?Plata de daune?Sau ceva asemanator?Multumesc!Si sanatate!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 27 Martie 2020
Repercursiuni : Depinde de felul de demisiei daca este cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in perioada de preaviz Den85 Den85 Buna ziua, In urma demisiei angajatului, s-a decis unilateral cu angajatorul un preaviz de 40 zile. Avand in vedere situatia cu covid 19, s-a luat masura ... (vezi toată discuția)
Data afara in afara programului de lucru mnlch.catalin mnlch.catalin Buna ziua, Va scriu in numele sotiei mele care tocmai a fost data afara de la servici pe motiv ca duminica (acum 1 saptamana) nu a avut cum sa ajunga la ... (vezi toată discuția)
Soția a început de două săptămâni că îngrijitoare la ... benkea91 benkea91 Soția a început de două săptămâni că îngrijitoare la o grădiniță privată program de 10 ore( in contract 8 ore și 1 oră pauză) azi s-a hotărât ... (vezi toată discuția)