avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariu

un salariat solicita ca salariul sa fie virat intr-un cont de la un spital (sa ajute spitalul). Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 27 Martie 2020
Nu vă recomand. Dumneavostră trebuie să-i virați angajatului în cont banii, conform convenției cu el. El este titularul de cont, drept pentru care el trebuie să dispună de ei, în caz contract, angajatul, printr-o solicitare scrisă, trebuie să vă ceară acel lucru, dar în prealabil dumneavoastră trebuie să face dovada că i-ați plătit acea sumă în numerar (pe baza semnăturii statului de plată/fluturaș), iar apoi în numele lui și pentru el virați suma de bani în contul ”spitalului” respectiv.
Sa va trimita un document scris si semnat de el, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta - dovada platii drepturile salariale exclusiv cu fluturasii de salariu? bogdana_dan bogdana_dan Am actionat in judecata societatea la care am lucrat pentru neplata drepturilor salariale. Mentionez ca timp de 5 luni (cat am lucrat la firma respectiva) nu ... (vezi toată discuția)
Care sant documentele justificative? windwolf35 windwolf35 este legal sa se dea salariul pe dispozitie de plata? care sant documentele justificative care fac dovada platii salariului? poate sa le enumere cineva? ... (vezi toată discuția)
Angajatorul spune că nu-mi plătește concediile pre și postnatal decât când primește banii de la cnas, însă știu sigur că au fost decontați. cum pot proceda în acest caz? Stoian florin Stoian florin Cum pot recupera banii pentru concediu prenatal și postnatal de la angajator? Angajatorul meu mi-a spus ca banii pe concedii (prenatal și postnatal) ii voi ... (vezi toată discuția)