avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura fiscala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura fiscala

Buna ziua,
Unui client, cu care de altfel este incheiat contract de prestari servicii, ce refuza semnarea procesului verbal de predare primire, pentru ca nu mai vrea sa plateasca serviciile, in ce conditii ii putem emite totusi factura fiscala?
In contractul semnat intre parti, din pacate, nu exista niciun art. care sa faca referire la situatia de fata.
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 13:26, 27 Martie 2020
Important e că aveți un contract. Dumneavoastră trebuie să demonstrați că ați prestat serviciile (prin orice mijloce de probă - martori, înscrisuri, expertize). În prealabil e bine să-i faceți o notificare prin care să-i prezentați situația, să-i cereți ca într-un termen scurt să facă plata serviciilor,, având în vedere faptul că la data finalizării serviciilor beneficiarul a refuzat recepția lor. Dacă nu face plata îl dați în judecată și veți câștiga (contravaloare servicii prestate, penalități de întârzire, onorariu avocat, onorariu expert - dacă e cazul - alte cheltuieli de judecată - taxa de timbru, cheltuieli de transport etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007-intarzierea executarii obligatiilor de plata rezultate din contracte jenicaprod jenicaprod Am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate comerciala pentru confectionarea unor produse textile, prevazut cu clauze privind termenele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o sa va spun cateva cuvinte despre situatia in care ... Alex.L. Alex.L. Buna ziua. O sa va spun cateva cuvinte despre situatia in care ma aflu cu gandul de a gasi o solutie. Lucrez in vanzari (prestari servicii) si am parte de un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm mult să ne ajutați cu un sfat privind ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm mult să ne ajutați cu un sfat privind următoarea situație: - instituția noastră urmează să apeleze la un expert pentru ... (vezi toată discuția)