avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... pentru propirile din noua lege
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

pentru propirile din noua lege

Bună ziua ridicarea propriilor se fac si pentru cei care au proprii pe salariu pentru neplata pensiei alimentara si daca da cum se procedeaza...Multumesc
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 13:01, 27 Martie 2020
Nu.
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
jurist2020, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi și poprire pe salariu Deplin Ileana Deplin Ileana Buna ziua , am nevoie de un sfat o îndrumare ce ar fi de făcut ,am avut un credit in 2008 pe care eu am știut că e achitat de fostul soț ,însă acum ... (vezi toată discuția)
Poprire rate si pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Am un caz mai ciudat. O persoana are popriri pe salariu atat rate la banci, cat si pensie alimentara. Dar mai are si o restanta de 3 luni de pensie alimentara, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Înțelegerea amiabilă, în urma unui divorț, cu ... qhiu82 qhiu82 Bună ziua. Înțelegerea amiabilă, în urma unui divorț, cu privire la drepturile bănești ale copilului , obligă angajatorul meu că din salariul cuvenit ... (vezi toată discuția)