avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare bonuri carburant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare bonuri carburant

Ma deplasez din Orasul A in Orasul B pt. a ajunge la seviciu. Mi se deconteaza bonurile de carburant, dar,de exemplu, la 90l lunari platesc 470 lei si din acesti 470 lei mi se restituie decat 330 lei. Din ce cauza? Ce se opreste din ei. (Sumele sunt ca exemplu, nu reale). Multumiri anticipate.
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
emilot66, utilizator
Cel mai recent răspuns: emilot66 , utilizator 09:20, 28 Martie 2020

La calculul sumelor ce vi se cuvin conteaza distanta dintre cele 2 orase, norma proprie de consum a societatii ( de ex.7,5 l/100km), nr.de zile si pretul combustibilului.
elenazan a scris:

La calculul sumelor ce vi se cuvin conteaza distanta dintre cele 2 orase, norma proprie de consum a societatii ( de ex.7,5 l/100km), nr.de zile si pretul combustibilului.

Doamna mea, nu o mai da de gard daca nu pricepi ce am spus eu acolo, lasa expertii sa ma lamureasca. Am spus clar ca duc bon de 90 de litri si platesc 470 lei iar din ei mi se restituie decat 330lei. (60km zilnic, dus/intors)
(4,5 litri/zi x 20 zile =90 litri x 5.20 litru = 470 lei si primesc inapoi circa 330 lei). De ce nu mi se restituie suma integral?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
emilot66, utilizator
MULTUMESC, dar nu mai am nevoie de lamuriri, am aflat de la contabila unei societati.
(4,5 litri/zi x 20 zile =90 litri x 5.20 litru = 470 lei si primesc inapoi circa 330 lei)
(470lei - 20% TVA - 10% IMPOZIT = 329 lei)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
emilot66, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont delegatie auto personal Dana120 Dana120 La decontarea unei delegații cu auto personal în limita a 7,5 l la 100 de km valoarea bonului de carburant poate să fie mai mică decât suma decontată? (vezi toată discuția)
Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)