avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amanarea chiriei
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amanarea chiriei

Buna ziua! Am o firma care, printre altele, se ocupa cu inchiriere de spatii comerciale! Nu inteleg din OUG29/2020, daca se refera la amanarea chiriilor IMM-urilor datorate catre alte IMM-uri, printre care ma regasesc. In cazul asta eu dau faliment? Prin masura asta sunt salvati anumiti operatori economici iar altii sunt falimentati. Eu nu cred ca chiriasii vor avea bani dupa incetarea starii de urgenta pentru plata integrala a chiriei datorate, noi nu suntem banca, suntem tot IMM
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
Alexlexa, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:19, 27 Martie 2020
nu vad ca va impiedica sa invocati forta majora si sa cereti rezolutiunea contractelor de inchiriere. la urma urmei, ordonanta vorbeste doar de amanarea la plata a chiriei. vorbiti cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare plata chirie srl teodorasirb2019 teodorasirb2019 Buna ziua! Îmi puteți spune dacă proprietarul unui spațiu are dreptul sa refuze certificatul stării de urgenta prin care se face dovada ca exista ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere mirelatanchis mirelatanchis Am un contract de inchiriere a unui spatiu comercial cu o societate comerciala. Contractul este valabil pana in iulie 2011. In acest an am primit chiria doar ... (vezi toată discuția)
Evacuarea si plata penalizarilor in cazul unui chirias rau platnic ddaannyy00 ddaannyy00 Buna ziua, Deoarece am tot avut probleme cu chiriasi rau platinici care amana plata chiriei de la o luna la alta si in final ajung sa plece si sa ma lase cu ... (vezi toată discuția)