avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Info detașare strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Info detașare strainatate

Pentru persoanele detașate în străinătate, dacă ești în carantina,cum se va plăti diurna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 28 Martie 2020
Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info diurna Modicolo Modicolo Sunt detașat în străinătate, lucrez ptr o firma interim din România și as dori sa știu dacă în cazul carantinei diurna merge în continuare? Va ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pe durata concediului de maternitate pavelcristianionut pavelcristianionut Cand se intra in concediu maternal drepturile banesti ale mamei sunt aceleasi? Ma refer la norma de hrana, norma de echipament si alte drepturi banesti. (vezi toată discuția)
Informare Modicolo Modicolo Bună ziua, as avea o întrebare, deci, eu sunt detașat în Franța cu o firma interim, și din cauza coronaviruslui sunt obligat sa întru în carantina, ... (vezi toată discuția)